Skip to main content

Successions

SICORIS ADVOCATS us assessora i us ajuda en les vostres actuacions en matèria d’operacions successòries, sigui en la redacció de testaments, declaracions, acceptacions i particions d’herències, pagaments de llegats, de llegítimes o d’altres drets per causa de mort, o be per instar contenciosos en matèria d’herències que siguin competència dels tribunals andorrans, i us assessora en dret internacional privat per tal de determinar el tribunal competent i la llei aplicable al vostre problema de successió.

Som especialistes en facilitar tots els tràmits necessaris i obtenció de documentació relatives al procediment de declaració d’hereus, en cas de què el difunt no tingués testament.

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.