Skip to main content

Incapacitació i tutela

Algunes malalties comporten un deteriorament de les capacitat cognitives i volitives de les persones. El procediment d’incapacitació d’un familiar pot ser quelcom de dolorós. Nosaltres t’acompanyem en tots els tràmits extrajudicials i judicials i t’assessorem en tot moment, pensant en l’interès i el benestar de la persona objecte del procediment d’incapacitació i dels seus familiars.

La declaració d’incapacitat i nomenament de tutors són garanties necessàries per salvaguardar tant els interessos dels incapaços com de la família del seu entorn. Aquest tipus de procediments són delicats, amb grans implicacions per la persona incapacitada, així com per els futurs tutors o curadors.

Aquestes situacions precisen d’un acompanyament en les diferents etapes del procediment, així com en el seguiment posterior de la situació de la de la persona incapacitada.

SICORIS ADVOCATS us assessora i us ajuda en tot moment.

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.