Skip to main content

Contractes

SICORIS ADVOCATS us assessora i us ajuda en la redacció de qualsevol tipus de contracte.

Un contracte és un document legal, públic o privat, que reflecteix l’acord entre una o més persones que consenten a obligar-se, a donar alguna cosa o a prestar algun servei. Si és un contracte en document públic ha de ser autoritzat per un notari o un empleat públic competent. En el contracte en document privat, en canvi, només cal que hi intervinguin les parts contractants.

Els contractes són un document molt important en les nostres vides: contractes laborals, contractes de lloguer, contractes de compra-venta, etc. Saber redactar un contracte és una tasca important en un àmbit professional, i de fet, ens pot ajudar a comprendre millor qualsevol tipus de contracte amb el qual ens haguem d’enfrontar. Pensem que és important registrar adequadament els acords que es produeixen entre persones o empreses.

Les parts bàsiques d’un contracte són aquestes:

  1. a)    el títol
  2. b)    les dades de les parts contractants
  3. c)    els antecedents (si n’hi ha), l’objecte i la finalitat
  4. d)    els pactes o acords
  5. e)    la fórmula final
  6. f)     la datació
  7. g)    les signatures

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.