Skip to main content

Jurisdicció voluntària

SICORIS ADVOCATS us assessora i us ajuda en les vostres actuacions en matèria de reclamació d’indemnització derivada de responsabilitat civil

L’Acció de responsabilitat contractual té un termini de prescripció de 30 anys previst a l’Usatge OmnesCausae, a diferència del supòsit de la responsabilitat extracontractual o LexAquilia, quin termini de prescripció és d’1 any.

En matèria de responsabilitat civil regeix el principi de restitució in integrum en virtut del qual el perjudicat s’ha de veure indemnitzat de tots els seu perjudicis, sense guany ni pèrdua. Això implica que no es poden duplicar els conceptes. Tanmateix implica que el responsable té l’obligació d’indemnitzar cada concepte de perjudici en la seva totalitat i que no pot intentar eludir les conseqüències de la seva responsabilitat invocant un pagament fet per un tercer si aquest pagament no ha extingit la totalitat de la indemnització que el responsable ha de satisfer.

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.