Skip to main content

Baixa (Tancament) de comerç

Actuem com els teus representants davant els organismes competents del país, perquè els tràmits de tancament de la teva empresa siguin com més àgils millor i, hagis de fer el mínim de gestions presencials.

S’ha de tramitar davant del Comú que ha autoritzat l’obertura de comerç.

Cal adjuntar la següent documentació:

Hauràs de donar de baixa els diferents contractes de subministrament

  • Original de la tarja del registre de comerç
  • Resolució original d’obertura de comerç expedida pel Comú
  • Si la persona sol·licitant actua en nom d’un difunt, testament o declaració d’hereus
  • Si la persona sol·licitant és una societat, la certificació de la Junta de la societat acordant el tancament del negoci i la certificació de la Junta de la societat facultant el signatari de la documentació (si no és el representant de la societat o no te poders)

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.