Skip to main content

Immigració

L’elevada qualitat de vida i la baixa pressió fiscal, juntament amb un dels índex de criminalitat més baixos del món, fan que molta gent opti per residir a Andorra.

Existeixen diverses possibilitats d’obtenir una residència a Andorra.

A SICORIS ADVOCATS t’acompanyem en tota la tramitació i el teu establiment a Andorra, facilitant el procés perquè puguis gaudir de la teva residència el més aviat possible.

Som especialistes en autoritzacions inicials i renovacions de residències actives i passives; i t’assessorarem en triar quina és la residència que més s’adapta a les teves necessitats d’entre les modalitats que actualment existeixen:

  • Residència i treball
  • Residència i treball per compte propi
  • Residència per reagrupament
  • Residència sense activitat lucrativa
  • Residència per a professionals amb projecció internacional
  • Residència per raons d’interès científic, cultural i esportiu
  • Residència per ingrés mèdic

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.