Skip to main content

Promeses de compra-venda

Una promesa de compravenda es un contracte que es fa entre un comprador i un venedor de una propietatabans de signarl’escriptura de compravenda.

Per què serveix un document de promesa compravenda?

És un compromís que adquireixen venedor i comprador sobre les condicions per la compravenda d’un immoble, serveixen per a:

  • Fixar amb caràcter definitiu i irrevocable el preu que cal pagar per la propietat.
  • Definir i detallar les característiques de l’immoble.
  • Treure la propietat del mercat perquè un altre comprador no pugui fer una oferta.
  • Establir un lapse de temps per formalitzar l’operació en escriptura pública. En el cas del comprador, el temps establert per al pagament i la formalització en escriptura púbica us proporciona l’oportunitat de gestionar un préstec hipotecari.

Contacta amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades de contacte i et tornarem la trucada.


    En compliment amb la normativa de protecció de dades l’informem que les dades recollides en el present formulari seran tractades per Sicoris Advocats, S.L.amb la finalitat de contestar els dubtes i/o queixes plantejats a través d’aquest i facilitar la informació sol.licitada, aixi com remetre-li informació comercial dels nostres productes, serveis i newsletter per correu electrònic en el cas d’atorgar-nos el seu consentiment. Pot exercir els seus drets davant Sicoris Advocats, S.L. escrivint a info@sicorisadvocats.com. Pot interposar reclamació davant l’autoritat competent en matèria de protecció de dades. Per a obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra Política de Privacitat.